Eetwinkel De Horizon

De Horizon is al ruim 20 jaar een begrip in het hart van Montferland. Dit mooie bosgebied in het zuiden van de Achterhoek is een trekpleister voor wandelaars en fietsers. Genoeg reden om dit prachtige deel van Nederland te bezoeken. En ben je toe aan een lekkere pauze of de ideale afsluiting van je dag? Breng dan zeker een bezoek aan Eetwinkel De Horizon.

Ons uitgebreide menu

Een jong en enthousiast team staat klaar om jou te voorzien van de lekkerste friet, snacks, broodjes en ijs. Schuif aan in ons restaurant of op ons terras om een keuze te maken uit de menukaart met een divers assortiment aan lunch, voor-, hoofd- en nagerechten. Nieuw op de kaart zijn een luxe burgerconcept en diverse carpaccio gerechten.

Speelparadijs voor kinderen

Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen bij Eetwinkel De Horizon. De eerste verdieping van de zaak is namelijk benoemd tot Kids Place. Kinderen kunnen lekker hun gang gaan en vrijuit spelen tot het eten klaar is of als hun ouders nog aan de koffie zitten. Van tekenspullen en een poppenhuis tot tafelvoetbal en spelcomputers. Kinderen van alle leeftijden zullen zich hier vermaken. Ook erg geschikt voor een arrangement of kinderfeestje!